Pink Cherry

Followers

Saturday, 12 November 2011

*our first date , sayang *

12/11/11 our first 'date' today , sayang .
selama 2 bulan kita kapel , baru kite jumpa harinei . seronok sangat jumpa awak sayang . terima kasih sebab b datang jumpa sayang harinei . bermakna sangat . awal awal pagi b dah ade depan rumah sayang . diikutkan b nak surprisekan benda nei kan . lastly sayang dapat tau jugak . konon berpakat dengan mak n adik adik sayang lh kan . hahaha , tk dapat le jawabnya . kena denda lagi ade lh . first time tengok b , b asyik senyum jea . malu malu , dah macam orang perempuan dah . hahah ! keluar kereta nampak sayang depan pintu pon senyum sampai telinge kot . sayang suka senyum b , nampak manis . tk kire macam mane b sekali pon , awak tetap manis bagi saye sayang . harinei jugak lah kite keluar sama sama actually b plan nak lepak kt rumah sayang jea , tapi , sayang tetap nak denda b jugak sebab b buat salah kt sayang . padan muka ! heheh . so , sayang ajak b bawak sayang tengok ikm .sayang nak jugak pegi biar lah ape pon . hahaha . b pon ikot kan jugak lh kan . dah la hujan , sayang tk suke sbenarnye keluar time hujan hujan . bukan apa , jalan licin , takut apa apa jadi . alhamdulillah , sampai jugak manjung tuh . dalam kreta pon same , b asyik senyum jea . alohh , manis sangat . sayang suka lh tengok b senyum . ehehe . manis manis manis macam candy !! sampai ikm , b tuka pakai baju hitam , sebok jea nak same dengan sayang . wekkkwekkkk . hahaha . then amek ayie dengan shushi . sepanjang perjalanan tuh , sayang makin sayang dekat b , bersyukur sangat .  kita lunch dekat the chicken rice shop tesco manjung . apa yang sayang makan , itu lah b nak makan . apa yang sayang minum , itu lah b nak minum . nampak sangat b manja dengan sayang , time makan pon nak berkepit jugak . hahha . tk kesah dah . before that beli big apple dulu . ehhehe . b tetap jugak senyum . sayang suka gile . ahahah . lastly , celebrate birthday ayie . shushi memang manje dengan ayie , sronok jugak tgok dyeorang . heeheh . pkul 6 kite gerak balik t.i .. memang b letih sangat kan , sayang tau . sian kt b . sayang pon ngntok sangat . tapi , tk boleh nak tido , nak teman b drive . sian kat b laaaa . time b drive balik , sayang pandang b jea . maybe b tk perasan kot . hahah . b sweet sangat tau . then sampai rumah , b jumpa ayah pulak , dinner skali dengan ayah . ayah oke kan . siap nasihat b lagi ,, hurmm . kan sayang dah kate , ayah oke . takde pape . if kite tk buat salah , tkde pape yang jadi b . haaa . family sayang pon oke . adik2 suka . mak lagi laa suka . heeehe . sayang ??? usah cakap laaa . lagi lagi suka . tk rela sbenarnya nak lepas b balik ipoh , malam malam pulak tuh , sian kt b . letih pulak . hurmm , tp nak buat cmne , sayang lepaskan jugak lah b balik kan . anyway , thanks for our first date ,sayang . u make me smile all the time .
i love u so much !!






thank you ^_^

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.