Pink Cherry

Followers

Saturday, 19 November 2011

:: surat cinta untuk kamu ::

dear , MuhammadSafwanReduan .


b , entry sayang kali ini khas untuk b tau . sayang dah nak balik U esok . so , sayang nak b bace entry ni tau. sebenarnya , berat sangat hati sayang nak tinggalkan b dekat sini , dekat sana nanti mesti sayang akan lagi rindu dekat b and family . cadang memang sayang nak balik hari sabtu , tapi , berat hati so sayang mintak kat ayah hantar sayang balik hari ahad . semalam dapat jugak skype dengan b kan . sampai nak subuh kita skype . oke , memang sayang akan rindu saat itu . insyaallah disember nei sayang balik . b , free call birthday b , b call sayang dari start sampai la habis waktu free call kan . thanks sangat sebab b sudi luangkan masa untuk sayang . sayang hargai itu. b , disaat sayang dekat sana , kalau b online , jenguk2 blog sayang tau . kalau rindu baca entry nei . dekat sana nanti , sayang takde masa nak update blog . so , this last from me . cuti nanti sayang update lagi . b , terima kasih for our first date ye sayang . gembira dapat jumpa b. puas hati dah sayang . cuti nanti kita jumpa lagi oke , sayang teman b shopping . b , saat b hadir dalam hidup sayang , alhamdulillah , sayang bahagia , even banyak perkara yang berlaku , kita share together kan . terima kasih di atas perhatian b terhadap sayang . b , selama 2 bulan 1 minggu 3 hari kita kapel , sayang tk pernah rasa jemu dengan b . terima kasih sebab terima sayang seadanya. b , disaat b baca nei , sayang tengah rindu dekat b tau .lagi lagi bila sayang dah ada dekat sana nanti . tanpa b sedar , saat sayang karang entry nei , sayang nanges tau sebab sayang taknak jauh dari b. berat sangat hati sayang nak tinggalkan b dengan family dekat sini .bukan dekat , jauh tau . kalau naek kreta 5 jam , kalau naek bas 8 jam , kalau naek ex5 11jam kot kalau jalan kaki 3hari . ermm , jaoh tau . b , sayang pergi jauh2 sayang nak belajar , dan jangan pernah fikir sayang nak cari yang laen oke . tak ! cukup ada b sorang je . ini pon dah terlalu bahagia . sayang harap tuhan berkati perhubungan kita . b , terima kasih luangkan masa b untuk sayang , text sayang , call sayang , skype dengan sayang . trima kasih b . sayang hargai sangat sangat . b , boleh tak b jaga diri b untuk sayang ? boleh tak b setia dengan sayang ? boleh kan ? kalau boleh , terima kasih . b ,sayang bahagia dengan b . cinta sayang tak mungkin akan berpaling sebab b yang terakhir .ingat tau . sayang nak kita jaga hubungan ni sampai bila bila . jangan pikir apa apa dah , ingat satu nei " shuhadah cinta safwan hingga akhir hayat " : ) sayang dah taknak safwan yang lain selain safwan b sayang .


saya cinta awak . . .




                                           



thank you ^_^

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.