Pink Cherry

Followers

Sunday, 4 September 2011

schoolmates

today i'm free -,-
update beloggg

tetibe terasa rindu dekat schoolmates i .
mention their names siket arrr . oke

aina,tqah,umie,aida,lai,ana,aleeza,aulia,fitri,aien,dilaa,mizah,nyumm,karot,zaeem,yien,syafiq,meor
sape lagi haa ?? oke , lupe sudahh . miss korang sesangat larhhh !
raye nei takdapat nak jumpe u all semue , memang x gathered dekat mane2 rumah pon macam
last raye . seriously , miss that moment .

dsebabkan raye tahon nei kite masing2 dah futher study , ade yang dekat uitm , poli , matriks and other college
so , cuti pon xsame , ade yang lame and ade yang kejap aje . tuh la sebab tak dapat nak gathered .

kalau jumpe pon dengan meor tuh , umie , aina , ana and tkah !!
bile la kite nak gathered haaa ??
kite cari some place yang boleh release our tension kea , kan best . bbq , lepak2 . .
harap sangat dapat la satu ari nanti ea . seriously rindu :(



thank you ^_^

1 comment:

  1. omg!!!! aku kah itu?? baiknye muke aku dulu!!! muahaha.... miss school so much

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.