Pink Cherry

Followers

Wednesday, 31 August 2011

eid 2011 ;)

assalammualaikum and hye to all of you . oke , berakhir sudah kite berpuase dan tibanya syawal dengan mulianya pada 30 august 2011 !! bersyukur sebab dah 19 tahun dapat beraya with all my family members .
raye tahon nei bertemakan the golden orange jjyeahhh !!

first , alhamdulillah dipanjangkan umur lagi dan diberi peluang untuk meraikan kedatangan syawal 2011
yg mulia nei , disamping happy celebrate raye nei dengan famly , sdare mare , ade jugak kepiluan dihati nei
actually . teringatkan si dia . hurmm , macam kurang siket jea lagi raye kali nei , even before this penah
jugak lah jadi mcm nei , but , yang nei paling pilu . he's very special to me . tapi , xpela . redha .. .. ..



at this time , nei ajelah yang aku dapat upload dulu . hurmm ,

oke , first raye , rumah aku penuh dengan sdare mare belah ayah aku , then petang , pegi photoshot dekat kedai gamba laaa . gamba tuh nanti akan d upload sebab tak siap lagi nei . then terus balik kampungggg . best !! dekat kampung pulak lagi laa ramai , dengan anak2 sdare , adik2 sdare . banyak baby2 pulak tuh , memang meriah laaa tahun nei . dapat jugak duet raye !!! macam malu jea nak amek , huhuuu -,-
dah besarrr la makcik , maluuuu . heee . tapi dapat duet raye from my father tuh lagi best !! heeehe ,
tak tahan , mintak maaf , naseb baek lah eyeliner aku tuh jenis yang tak leborrrrr . heeeeehe .

see in the next entry !!
SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR&BATIN
thank you ^_^

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.