Pink Cherry

Followers

Monday, 29 August 2011

ikotkan hati , memang rase benci gile !
naseb baek lepas nei kau punye dah takde , oke FULLSTOP .
bangga lah kau ade dye ?? bangge ?? hermm , padehal
palsu semue yang kau tunjuk dekat dye tuuu .
kalau lah dye tauuuu . my god !! hanye nak amek kesempatan jea
sbenarnye kau kan . aku siket pon tak rugi 1 benda , oke .
dah puas aku BOLD !!
memang aku tersangat lah sakit hati , tengok perbuatan kau tuh .
beringatlah siket weyhhh , kau susah kadang2 aku tolong ,
bukan baru kenal , tapi dah lammeeee gile **** weyhh . lame dahh !

so from me ,, jangan nak judge orang yang bodo + bangang laa .
thank you ^_^

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.