Pink Cherry

Followers

Friday, 16 September 2011

love Terengganu

oke , rase nak update beloggg lh even letih separuh mati hari nei !
seharian di terengganu . memang sangat heaven lh sangat kann .
plan menjadi sungguh ! bukan nak kate , before this , ade jea bende yang buatkan
ape ape yang aku dengan membe aku plan tak jadi .
so , decide hari nei nak mandi air terjun dekat Sekayu , Terengganu .
terengganu comey gile lh .

nak cerite lh siket kan pahit manis masam masin hari nei .
____________________________________________________________________

gerak pkul 9 td , sya drive sampai sekayu , ouwhhh !
otw , memang sangat nak mati lh kan , dengan masalah gear yg mcm tak makan jea
then , tayar yang agak botak macam tak penah ganti , ouwhh , banyak kali brenti
bile stop dekat traffic light !! shittt . lebih kurang dalam pkul 11.30am kteorg dh sampai sekayu
plan nak mandi ketat ketat lh kan , memang sejuk air tuhh .
tak boleh lupe , ramai jugak lh yang amek kesempatan , kacau kacau lh , nak kenal lh .
dah mcm tak de org laen dekat situ selain kteorg ber4 nei .
oke , heaven dalam air , sejuk , beku , sampai lh menggigil !
puas pulak dekat sekayu , plan nak pegi pantai batu burok nei .

oke , gerak dalam pkul 4.30pm dari sekayu . cube bayangkan brape lame berendam
dekat sekayu tuh , grrrrrrrrr . rase macam dah beku tulang2 , darah darah , urat urat nei
oke , nak cerite nei , otw nak pegi pantai batu burok , hurmm . maen lumbe lumbe dengan
pakcik kancil , grrr . agak gatal lh kan , then , maen tegur tegur pulak dgn sume org dekt
highway tuh , hurmm . kteorg senyum , dyeorg pon senyum jugak lh kan . kreta , mati mati !
ahahaha . geli hati weyh rasenye . bodo kereta !!

sampai pantai batu burok dah !! yeahhh , salin baju , dah la basah2 , naek kreta , pakai trak .
entah hape hape lh kan . jalan jalan kejap then lepak2 . hrumm , pkul 6.30 gerak balik machang
iya pulak yg drive . uhuhuhuuh , 6juta kali mati kreta tuh . ya allah !! hahhha , sian iya .
sampai satu benda nei terjadi . tak mao cerite lh , biar kami jea tau . huwawawaw.
paling penting memang lawak gile nak mati lh kan . grrrrrrrr . ahahahha . sakit perot ,
nak terberak , terkencing sume nye ade .

cari tempat nak makan pulak dah nei , tak jumpe jumpe .
adoiiiiii . malas dah nak crite lagi , sebab penat terlajak lh kan
nak tido dulu lh nei . ngehehhehe .
papepon , sampai uitm pkul 11.30pm (=
sayang pokguard sebab baek hati arinei , masok dengan tenang.

oke , best arinei !! byebye
thank you ^_^

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.