Pink Cherry

Followers

Friday, 20 May 2011

awak

oke .. kali nei saye nak berblogger sebentar .

ape yang saye rase sekarang ??
saye rase saye rindu awak sangat .
saye rase saye nei macam ganggu awak sangat .
saye rase saye sengal sangat la kann malam nei .
tuh la sebab saye tak tido tido lagi sampai sekarang , even , mak ayah adik adik saye dah mimpi sampai ke korea dah , tapi , saye tak .. saye tunggu awak ) :
saye online fesbuk , saye nampak awak online jugak , tapi .. disebalik tuh ..saye suke sangat sengaje fikir yang bukan bukan .. .. awak penah cakap dengan saye ,"tolonglah jangan nak pikir yang bukan bukan" . haaa . oke saye faham :(

saye rase awak chat dengan yang laen . means maybe kenalan awak yang lain , tapi , awak nak twu satu perkare tak ????
saye kecik hati dengan awak , awak tak tegur saye malam nei ... 0 ;
saye macam tak penting jea untuk awak .
sedihnye saye .... takpe , saye tahan lagi . saye taknak tunjuj . oke oke .

awak , awak nak twu lagi takkk ??

saye nak kite bahagia macam couple yang laen . bile saye tanye awak, ape hubungan kite , awak kate macam sekarang nei larrr . oke oke . saye faham macam mane ( :
saye nak sangat macam a&a nei .. .saye nak kite macam tuhh .
awak ,,,cabaran dugaan banyak untuk kite tempuh . kite bercinter long distance awak ,,
saye dah tak twu lagi macammane saye nak curahkan segalanye , luahkan segalanye ,,saye rase saye dah buat yang terbaik untuk awak .

awak , awak nak twu lagi takkk nei ???

awak nei ego tinggi sangat laaaaa . saye dah tak twu nak cakap macammane lagi dengan awak nei ..
awak ,saye dah berusehe sebaik mungkin . saye taknak awak ulang untuk kali yang kedue perkataan tuh "give up" .. saye taknak awak cakap tuh kat saye sebab saye dah beruseha untuk awak . dulu awak kate , awak nak saye jadi teman hidop awak . oke saye terime ...
saye taknak give up awak , sebab tuh bukan prinsip saye .. saye akan try buat something tuh betol betol jadi .

awak , awak nak twu lagi ke takkkkkkk ??

saye suke dengar suare awak , saye ingat bile awak dah jumpe saye , awak malu or malas nak cakap , tapi awak , banyak mulut , awak bestt .. saye suke sangat ..
siap menari lagi dalam kreta ... hurmmm .. saye suke tengok awak cerie sebenarnye , kalau boleh saye nak buat awak happy tiap tiap mase , even awak dekat sane n saye dekat sini .. hanye lebih kurang 3jam jea pon TELUK INTAN ke KUALA LUMPUR ...tapi kan , lepas nei .. lagi saye akan rase jaohhh dengan awakkk . saye dah nak balik kelantan dah ... ) :
awak , saye nak buat yang terbaik untuk awak ( : saye nak buat awak sentiase senyum , sebab saye suke tengok awak senyum .. ..

tapi , malam nei memang saye moody dengan awak . sedih wuuuu . dan saye sentiase faham macamne keadaan awak dekat sane .yeahhh , saye faham sangat =.= tapi saye nak awak tau yang nei

saye betol betol rindu awak saat ini dan selamanye ,, saye tak kesah kalau awak bukan yang pertame untuk saye , tapi yang saye kesah .. saye nak  awak  jadi yang terakhir untuk saye . sebab , yang terakhir tuh tetap yang terakhir tetap akan kekal ...
thank you ^_^

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.